Stockholmspolisens Skytteförening -

stöttepelare i kretsens tävlingsverksamhet!
 
Publicerat 2007-10-01 (av Peter Siegel)

 

På Grimstaträffen den 30 september 2007 slog det mig igen: Hur skulle Stockholmskretsens tävlingsverksamhet se ut utan Stockholmspolisens Skytteföreningens engagerade och entusiastiska funktionärer.

Många klubbar i Stockholm arrangerar tävlingar och alla förtjänar skyttarnas tack och uppskattning, men Stockholmspolisens Skytteförening är nog den klubben i vår krets som står i en klass för sig!

 

Stockholmspolisens Skf anordnar många pistolskyttetävlingar, både nationella och sportskyttetävlingar, samt polismästerskap. Klubben är visserligen kretsens största, pga att de flesta poliserna är anslutna till den, men det är ändå alltid samma glada gäng som sköter tävlingsverksamheten.

 

Utan det ideella och hängivna arbetet av personer som t.ex. Sten-Erik Kassmo och hans dotter Ann-Marie, Patrik Johansson, Wolger Runsten, Ingemar Bäckström, Sune Söderström, Birger Moberg, Eva Barkengren, Sanna Persson och Willy och Göran Palm, bara för att nämna några vid namn, skulle det inte gå.

För att inte glömma trevliga Mary Fors och Kajsa i serveringen och deras berömda, goda mackor.

 


Välkände skytteprofilen Sten-Erik Kassmo
    

Sanna Persson och Ann-Marie Kassmo skriver resultat

  

Ingemar Bäckström knappar in resultaten i datorn
  


Magnus Sandqvist i vapenkontrollen

Sune Söderström

 

Grimstaträffen är en av polisen anordnade kända, nationella precisionstävlingar. På en stor tavla, som uppdateras serie för serie, kan skyttar och åskådare lätt följa skyttarnas poäng och placeringar.

På årets Grimstaträffen vann Arne Betzén, Ballongberget, klassen C3 med 291 poäng, tvåa blev Jan-Olov Danielsson från Härnösand, 291 p och trea årets östsvenska mästaren i vgrp C, Conny Bjerkeng, Pk Haningeskyttar, 290 poäng. Vinnare i veteran yngre med 286 poäng blev Per Starell, Bromma och i vet äldre Hans Bark, d:o.

Marie Prandl-Norrgård, Salem, blev bästa dam med 281 poäng.

Ulf Broman, Upplands Väsby, vann vgrp A med 286 poäng och Mats Berkler, ACPK, vann B med 291 poäng.
 


Ann-Marie Kassmo med lille Emil, nästa generationens funktionär

  

GRATTIS till dessa fina resultat önskar kretsnytt.se och ett stort TACK till Stockholmspolisen för dess omfattande tävlingsverksamhet!