Äntligen!

MÖRKERFÄLT

i Stockholm igen!
 
Publicerat 2009-11-09 (av Peter Siegel)

 

Det var länge sedan att någon pistolskytteklubb i Stockholm arrangerade en MÖRKERFÄLTSKJUTNING! Senast det begav sig var i Handen i början på 90-talet. Dessa tävlingar var ganska populära och välbesökta då, men ställdes tyvärr in efter några år. Ville man som ”Storstockholmare” skjuta Mörkerfält på 2000-talet var man hittills tvungen att åka till Örebro, Åtvidaberg eller Ramsberg.

 

Två Stockholmsklubbar, Katarina Psf och Grödinge Pk gör nu ett nytt försök och arrangerar tillsammans en Mörkerfältskjutning på Hacksjöbanan i Tullinge den 28 november 2009. Samma bana alltså där populära Katarinaträffen ägde rum i oktober. På grund av omfattande ombyggnadsarbeten är det dock lite trångt på Hacksjön och arrangörerna nöjer sig på detta första Mörkerfält med sex stationer. Det gäller dock att skjuta centrerad om man vill vinna för man har poängräkning på flera stationer. Det finns också möjlighet att tävla i två vapengrupper!

 

En del skyttar menar att de inte ser så värst mycket på Mörkerfält och drar sig därför att delta i en sådan tävling, MEN låt mig tala om att en ”fältskjutning i mörker” är jättekul och att det är ”lika mörkt för alla”!

 

Så redan frälsta, samt ni som aldrig har skjutit Mörkerfält förr, se inbjudan på www.katarinapsf.se , anmäl er före den 14 november 2009 och upptäck hur roligt det är att skjuta fält på natten.

 

GLÖM EJ FICKLAMPAN och LYCKA TILL!

 


Efter ca 15 år arrangeras en MÖRKERFÄLTSKJUTNING i Stockholm igen!