”NO GUNS, PLEASE!”

 
Publicerat 2016-12-31 (av Peter Siegel)
Foto: Kenneth Fagerström

 

Katarina Psf:s före detta sekreterare Kenneth Fagerström skickade en nyårshälsning från Kapstaden i Sydafrika till sina klubbkamrater i Stockholm. Där nere är det sommar nu och han ville förstås gärna bada i havet. Det är dock inte så enkelt att bada på SUNSET BEACH för det är inte mycket man får göra på den stranden, speciellt inte för en pistolskytt! Ett Gott Nytt År!

 

På Sunset Beach i Sydafrika vid den varma indiska oceanen är det härligt att bada och man blir uppmanat av en stor skylt att slänga sina sopor i speciella behållare. Helt okay, rent och snyggt ska det vara!

 

Men det finns även en hel del förbudsskyltar. Att man t.ex. inte får ställa upp tält, att rida på häst, ha sin hund okopplad, göra upp eld, dricka alkohol, spela hög musik, köra bil och att segla nära land eller ankra vid stranden kan man väl stå ut med för de vänliga och omtänksamma kommunalpolitikerna i Kapstaden motiverar alla förbud med: ”THE CITY WORKS FOR YOU!” Man fick dock tydligen bada och ha “sex on the beach” för det fanns inga förbudsskyltar för det.

 

”Det är dock en sak till som är förbjuden och DET kan man ju inte stå ut med som pistolskytt!”

Nämligen att man inte heller fick ta med sig sina pistoler till stranden.

Det är väl för mycket alla gånger, för ”WHAT IS A MAN WITHOUT HIS GUN?”

 

 

 

 

HAPPY NEW YEAR!