Publicerat 2016-01-25 (av Peter Siegel)
 
Ronnie Hellström bäst
i omgång 3.

Än en gång var det skyttar från Atlas Copco Pk som sköt bäst i snabbskytteserien på Lidingö. Ronnie Hellström sköt dagens bästa resultat på 290 p. och klubbkompisen Henrik Otterbeck 288 poäng. 

Det är tydligt att ACPK:s skyttar tränade på sin inomhusbana ”Gruvan” inför årets snabbskyttetävlingar. Många andra var lite ringrostiga, men inte Atlas folket! Visst har den klubben alltid haft duktiga skyttar, men tekniken i snabbskytte måste tränas in om det ska sitta i ryggraden.

 

Ronnie Hellström, ACPK, sköt 290 poäng i ÖC och 287 i C3 och hans klubbkamrat Henrik Otterbeck vann C3 med 288 poäng och A3 med 259 poäng.  Bäst i vgrp A var dock hemmasonen Daniel Hofmann som sköt 267 poäng i, observera, klassen A1!

 

Håkan Sjöberg från Livgardet hade med 283 poäng det bästa resultatet i vapengrupp B. I serietävlingens första omgång hade han 10 poäng bättre, nämligen 293 poäng som var bästa resultatet den gången.

 

Liselott Såmark från Stockholmspolisen blev bästa dam. Hon vann D3 med 277 p., samt kom på tredje plats i ÖC med 280 poäng. I denna omgång fanns två juniorer med, Viktor Hahn och Michaela Jansson. Det vore dock önskvärt om fler juniorer deltog i snabbskytteserien då det är den bästa träningen inför fältskyttesäsongen.

 

VINTERFÄLT, första fältskjutningen för i år går nämligen redan söndagen den 14 februari 2016 på Faxans skjutbana i Uppsala.

 

LYCKA TILL!

 


Skjutledare denna gång var Sten Hallström och Magnus Malmlund.


Sikta i mitten! Där finns TIAN!


Sten och Magnus noterar skyttarnas poäng.


Stockholmskretsens Kickie Adsjö-Svedberg och Lars Adsjö klistrar sina tior.


Bästa dam - Stockholmspolisens kvinnliga pistolskytteentusiast Liselott Såmark.


Att Liselott tävlar flitigt syns tydligt på hennes pistol!