SALEMS SEGERÖL!


Publicerat 2017-09-09 (av Peter Siegel)
 

”Det ska vi fira!” Tycker man i Salems Pk vid varje nationellt SM och låter därför brygga ett eget speciellt SM-ÖL. Men inte vilket öl som helst duger för de framgångsrika skyttarna i klubben! Nej, segerölet ska bryggas av en flerfaldig svensk mästare i ölbryggning!

 

Salem Pk har många duktiga skyttar som oftast utmärker sig på olika tävlingar och mästerskap. Vid seger sprutar man dock ingen Champagne på varandra som i andra sporter, det är för kostsamt och slösaktigt tycker man! Men, för att kunna fira medlemmarnas medaljer på olika Pistol-SM brygger man istället varje år ett ”officiellt SM-ÖL”!

 

Kretsnytt- och NP-reportern Peter Siegel tillika f.d. barchef på olika innenattklubbar i Stockholm får provsmaka detta öl varje år. Peter konstaterar att drycken är av mycket bra kvalitét. Bra arom, lagom beska, fyllighet och fin eftersmak kännetecknar detta SM-ÖL! En perfekt dryck av humle & malt för att kunna fira klubbens medaljskörd.

 

Inte undra på att Salems öl smakar bra, det bryggs nämligen varje år av Peter Herzig som har vunnit SM GULD i ölbryggning flera gånger hittills!

 

På årets Pistol-SM var det Thomas ”världens bästa” Karlsson som erövrade silver i A-fält och Lena Kröckel brons i damernas fält.

 

Inget guld i år tyvärr, men SKÅL ändå!

 


Med välbehag genom åren urdruckna SM-ÖL!