BRA SAKER TAR TID!

 

Publicerat 2020-02-21 (av Peter Siegel)

 

Snart börjar utomhussäsongen och det ser ut om nya fina skjuthallen på Botkyrka Skyttecenter då kan tas i bruk av skyttarna! Flera år tog det, men nu är hallen i det närmaste färdig att skjuta precision ifrån. Duellställ tillkommer kanske nästa år? Vem vet?

 

Kretsnytt var ute och såg att skjutbänkarna i nya hallen på Hacksjön nu sänktes till en nivå som tillåter, förutom precision, även 8 andra pistolgrenar där man skjuter från en utgångsställning på 45 grader. Det var bra det för annars hade man enbart kunnat skjuta precision i den nya fina hallen.

 

Snickarna Rade och Marian jobbade för fullt och ska ha klart det hela på 3 dagar. – Det var lite jobbigt att riva alla skjutbänkar först och sedan snickra om så att de håller en höjd på 70 centmeter. De två är dock proffs och fixar det fortast möjligt. – Snart ska ni få skjuta här! Lovade båda snickare!

 

Katarina Psf vill vara bra förberedd på startskottet och kassören Toni Lundberg snickrar nu 35 nya tavelställ som ska komma till användning snart! Vi får hoppas att alla andra klubbar som ska använda nya hallen också ligger i framkant och snickrar sina egna tavelställ.

 

Senast den 24 mars slutar KPSF att skjuta i Farstahallen och flyttar utomhus för att träna, tävla och anordna krets- och nationella precisionstävlingar. Särskilt siktar man då på NATIONALDAGSSMÄLLEN den 6 juni 2020.

 

VÄLKOMNA DÅ, I NYA, FINA SKJUTHALLEN!


Snickarna Rade och Marian sänker skjutbänkarna till korrekta 70 centimeter.


Nu går det att även skjuta pistolgrenar med utgångsläge 45 grader!


Det enda som fattas är duellställ framme vid skjutvallen!


Katarina Psf:s Toni Lundberg snickrar tavelställ för sin klubb
så utomhussäsongen kan börja!
- Det borde alla andra föreningar också göra i god tid!   Säger Toni!