VAKTOMBYTET på SPSF!


Publicerat 2020-01-30 (
av Peter Siegel)
 

Yvonne Eriksson har arbetat på Svenska Pistolskytteförbundet i 22 år tills det var dags att pensionera sig. Det skedde i slutet av januari 2020. En värdig efterträdare ska nu ta över!

 


”merci” Yvonne, för den tiden!         Och välkommen och merci att Anna tar över!

 

Yvonne Eriksson, som arbetade i märkesexpedieringen på SPSF är välkänd i skyttevärlden och hade kontakt med samtliga svenska pistolskytteklubbar!  Under hela 22 år skickade hon ut märken, STD-medaljer och priser för hemmabanetävlingen, etc., till klubbarna. Första februari 2020 går Yvonne välförtjänt i pension.

 

– Vad ska du göra nu? Frågade kretsnytt. – Nu är jag fri som en fågel! Vi kan ta husvagnen och åka ut i välden precis när det behagar! Det är det som min man och jag har längtat efter! Men visst är det tråkigt att jag har fått lämna mina trevliga arbetskamrater som jag har jobbat ihop i med hela 22 år. Fast jag kommer nog hålla kontakten lite grann! Vi hade mycket kul tillsammans!

 

Yvonne har dock fått en bra efterträdare i Anna Stålbrand. Anna är aktiv pistolskytt och den ena halvan av redaktionen för Nationellt Pistolskytte, saker hon ska fortsätta med på sin fritid även framöver. Yvonne har nu lärt upp Anna och visat vad hennes jobb bestod av, men Anna kommer nog säkert ringa Yvonne några gånger när det kniper och när det gäller vissa speciella saker.

 

Det är nu till Anna man vänder sig för allt gällande beställningar av märken, profilprodukter och övrigt material. Även Rikstävlingen på Hemortens Banor är en stor del av Annas uppgifter.

Toppen att generalsekreteraren Nils Anders Ekberg har hittat en sådan värdig ersättare och efterträdare för Yvonne Eriksson!  

 

Kretsnytt vill gärna tacka Yvonne för alla de gångna åren och

hälsa Anna Stålbrand välkommen på nya jobbet!

 


Anna Stålbrand sköter nu märkesexpeditionen.