Ackuratessen, Rosersberg, 20/8

Publicerat 2022-08-25 (Text & foto: Arvid Buckard. Foto: Erik Kalles)
 

Trots kraftig nederbörd sköts det för fullt på Ackuratessen. Grattis till alla vinnare och ett stort tack till alla funktionärer.

Vilken tävling! Trots kraftig nederbörd sköts det för fullt på Ackuratessen. Grattis till alla vinnare och ett stort tack till alla funktionärer som frivilligt ställde upp på att arrangera våran första precisionstävling på åratal. Tack till vårat café som under hela dagen erbjöd oss på hamburgare, kaffe och fika.

Grattis till Kajsa Buckard från Rosersberg PK som lyckades klämma in dagens bästa C-resultat. Speciellt grattis till Henrik Svahnberg från Upplands Väsby PSK som sköt bästa resultaten i både A och B-klasserna!

Arvid Buckard var dagens enda 50 poängs-skytt med två stycken efter varandra.

Skytten som imponerade mest var Marcus Attsäter, från Upplands Väsby PSK, i nybörjarklassen som slog till med 285p och med god marginal erövrade guldplatsen och en standardmedajl!

Tävlingen hade 58 anmälda starter men av olika anledningar slutade det med 52 st skjutna starter. Vi från Rosersberg PK finner tävlingen som lyckad och kommer utan tvekan arrangera samma tävling nästkommande år.

 

Nedan har du lite bilder från dagen:


Första skjutlaget drar igång


Arvid Buckards andra 50p-tavla


MARKERA!


Kraftig regnskur när skjutlag 2 ska markera


Paviljongen med café, vapenkontroll och kansli

 

//Tävlingsledningen i Rosersberg PK