KretsMästerskap i fält B

 

Publicerat 2022-06-03 (Göran Palm, tävlingsledare)

 

Söndagen den 29:e maj genomfördes kretsmästerskapet i fält B på grimsta. Arrangör var stockholmspolisens skf och vi fick som vanligt stöttning av våra "Grimstaklubbar" Sapk, Ballongberget, Bromma och Lövsta.

 

Söndagen den 29:e maj genomfördes kretsmästerskapet i fält B på grimsta. Arrangör var stockholmspolisens skf och vi fick som vanligt stöttning av våra "Grimstaklubbar" Sapk, Ballongberget, Bromma och Lövsta. Banan omfattade 10 stationer varav 3 st i skogen och resten på banan. Tyvärr fick vi vid årsskiftet riva 2 st stationer i skogen efter restriktioner från miljö- och hälsa. Lite olyckligt då en av stationerna var ett långhåll. 

Banläggare Willy Palm hade knåpat ihop en omväxlande bana där många skyttar sköt mycket höga resultat i det fina vädret. Hela 7 st skyttar lyckades skjuta fullt och det blev en spännande och relativt lång särskjutning där till slut Jens O´Konor stod som segrare efter ett enastående skytte med sin revolver.  Silver till Henrik Otterbeck och bronset till Christer Stenqvist. 

I lagtävlingen segrade Stockholmspolisen 1 före Atlas Copco 1 och Roslagens pistolskyttar 2. 

 

Stort tack till alla skyttar och funktionärer som ställde upp och hjälpte till denna fina skyttedag!

 


Station 2 var ett långhåll, stående utan stöd vilket ställde till det för vissa.


Silver: Henrik Otterbeck. Segrare: Jens O´Konor. Brons: Christer Stenqvist.


I lagtävlingen segrade Stockholmspolisen 1 före Atlas Copco 1 och Roslagens pistolskyttar 2.