Livlinan 2023-10-21

 

En mulen och rätt kylig höstdag i slutet av oktober genomfördes livlinan på Botkyrka skytte center.

Trots det inte helt perfekta vädret var det ändå 91 starter.

Eftersom C25 hallen inte var klar, var det bara 50% bankapacitet, dvs 16 platser samt 10 platser i B hallen, vilket gjorde att vi endast kunde bara erbjuda 2 starter/skytt.

I skrivande stund har dock hela C25 hallen blivit godkänd av polisens tillståndavdelning, så till nästa års tävlingar har vi återigen full bankapacitet.

En skytt, Mikael Ronnekvist PK Svea Ing 1 var ensam om att vinna 2 klasser, nämligen i 2A och 2C. I klass 3B hade Patrik Steffens och Camilla Johansson samma poäng så där blev det innertiorna som vart avgörande för klass segern. I klasserna 1C samt 3C blev det däremot överlägsna klass segrar för vinnarna.

Mycket god stämning bland skyttarna och funktionärerna präglade hela tävlingen, och blev man sugen på något att äta eller dricka, så fanns Katarina PSF:s mycket uppskattade servering att besöka.

Jag vill tacka alla skyttar för mycket väl genomförd tävling samt alla duktiga funktionärer som gjorde ett mycket bra jobb.

Välkomna till nästa års tävlingar som vi i Katarina PSF arrangerar på Botkyrka skytte center, då kommer det att återigen finnas möjlighet till 3 starter / skytt.