Milsnabben Salems PK 18/3 – 2023.

Årets första kretstävling i Militär snabbmatch arrangerades som vanligt av Salems PK. Det var som vanligt i vapengrupperna B, C och R. Det var bra med starter trots vädret som hade kunnat vara bättre, det var mörkt och små regnigt ändå var det 90 starter med 4 skjutlag som genomfördes med glatt humör och glada tillrop för att höja värmen mellan skjutning och under markeringen.


Det var ett måste att ha något att varma händerna med helst med
någon typ av handvärmare i vantarna.


Här är det full koncentration under poängräkningen innan dropparna där ovanför
började falla, d.v.s. regnet kom.
 
 
Det var varierande resultat under dagen. En del kände sig nog lite ringrostiga, andra sköt som vanligt väldigt bra resultat.


Här är det poängräkning av Åsa och Anders kontrollerar och kritar
och skytten har koll på att det bokförs rätt.
Resultatlistorna fick utstå vädret så att sekretariatet fick en uppgift till
för att kunna läsa av resultaten.


Sekretariatets extrauppgift under skjutningen, torka resultatlistorna så att resultaten blev läsliga!

För Jaan och Jimmy tackar vi extra mycket för deras arbete i sekretariatet, och med deras snabba resultatredovisning. Nästa år hoppas vi att resultaten kommer direkt över nätet igen.

En eloge till alla skyttar och funktionärer som höll humöret på topp och såg till att det blev en så pass bra tävling och genomförande.


Tävlingsledare: Thomas Erlansson och Tävlingssekreterare: Jaan Joandi.

Vi såg mycket kallare och blötare ut senare under dagen. Men ändå med ett leende på läpparna som resten av skyttarna under denna lördag, för trevligt sällskap höjer stämningen och vi fick använda våra pangar!

Vår hemsida håller på att göras om så ni får gå in på kretsens sida för att se hur det gick för er eller era skyttekamrater.

Mvh Thomas Erlansson

Salems PK