Nationaldagssmällen på Sveriges Nationaldag 6 juni.

Publicerat 2023-06-16 (Kjell Brink)

Då har vår traditionella Nationaldagssmäll på självaste Sveriges Nationaldag genomförts. Det bjöds på ett strålande vackert väder, då solen visade sig från första till sista skjutlaget.

Då vi fortfarande har begränsat antal skjutplatser, pga bygget av vridstället, så blev det fullt ganska snabbt i de olika skjutlagen även denna tävling.

En hel del riktigt bra resultat sköts det, och det var hela 8st skyttar som lyckades pricka in 9st 50 poängare. Det var också riktigt små marginaler och tät i vissa klasser bl a 3C och3A och även i 1C för att vinna.

Totalt var det hela 149 starter, vilket är mycket bra, då det är en mängd andra aktiviteter på just nationaldagen.

Det var en hel del skyttar som också besökte vår fina servering, som denna gång hade utökats med en välbesökt och mycket omtyckt grill utanför i solskenet, en riktig hit.

Vi tackar alla glada och trevliga, skyttar, för denna gång och hoppas att hela C 25 banan är klar och att vi kan nyttja alla 32 platserna till livlinan i oktober.

Ett stort tack även till alla våra duktiga och trevliga funktionärer som kämpade på för att göra denna tävling så bra som möjligt.

Vi vill också passa på att hälsa alla skyttar varmt välkomna till vår traditionella banskjutning, Livlinan den 21 oktober.

Varma Skyttehälsningar Katarina PSF