DUELL 2

i Danica Sporthall
 
Publicerat 2009-01-19 (av Peter Siegel)

 

Danica Sporthall heter nu den före detta Högsätrahallen på Lidingö där första och andra omgångarna i Stockholms Duellskytteserien gick av stapeln.

 

Jens O´Konor, ACPK, sköt andra omgångens högsta resultat på respektabla 293 poäng. 49, 48, 50, 49, 49 och 48 är en imponerande serie. Klubbkompisen Johan Backe, förra omgångens bästa skytt, sköt denna gång inte över 288 poäng, trots två 50-poängare i serien.

Jämna siffror uppvisade Roger Carlsson från Örlogsberga Skf som två gånger sköt samma resultat på 289 poäng, både i HA och i Ö.

 

Duellskytteserien flyttar nu över till Farstahallen där de fyra resterande omgångarna arrangeras av Örlogsberga Skf och Katarina Psf.

 

Deltagarantalet i denna Stockholmsserie har stigit i år och det är så gott som ”fullsatt” i varje omgång. I dessa tider av influensa och vinterkräkssjuka är det alltid någon som blir akut sjuk så att det kan uppstå luckor i startfältet. Skyttar som inte har fått starttider i förväg kan därför chansa och åka till Farstahallen för en ledig skjutplats.

 

LYCKA TILL!

 


Gamla Högsätrahallen på Lidingö heter nu DANICA SPORTHALL


Nästan 100 starter i Stockholms Duellserietävling omgång 2 !


Jämna resultat:  Roger Carlsson sköt 2 gånger 289 poäng   -   både i HA och i Ö.


Lidingös Jonny Hedberg och Uffe Persson registrerar Roger Carlssons poäng ...


Jens O´Konor bäst i andra duellskytteserien på Lidingö - hela 293 poäng !


Överföring till dator sker direkt.  
Snabbare resultatredovisning finns inte!

Resterande fyra omgångar i Duellserien äger rum i Farstahallen.