DUELLSKYTTESERIENS

andra omgång
 
Publicerat 2011-01-19 (av Peter Siegel)

 

Jim Forsberg sköt bäst i Stockholms duellskytteseriens andra omgång i klass HA. 292 poäng var denna gång det enda resultatet över den svåra gränsen på 290 poäng. Johan Backe vann den öppna klassen med 288 p. och Ronny Hellström segrade i HB med 287 poäng. En annan av storfavoriterna, Håkan Sjöberg, sköt visserligen en 50-poängare, men kom denna gång totalt ”bara” upp i 286 poäng.

 

Lidingö Ssk:s Caroline Carlström vann DA med 270 poäng. Caroline kan mycket bättre, men det är tydligen inte så lätt att vara skjutledare och skytt samtidigt! Bästa dam blev Monica Brunkvist i DB med 283 poäng. Monica kom ända från Södertälje och hade tre klubbkamrater med sig, Bosse Andersson, Kerstin Andersson och Per Larsén. Från andra hållet, nämligen från Össeby, kom Jenny Rosén som tar duellskytteserien som en bra träningsrunda inför det kommande fältskyttet. Ingen dum idé att träna ”första skottet” på en duellbana, för det är ju av största vikt i fält att första skottet på varje station sitter perfekt! Sedan går det förhoppningsvis som en dans.

 

Farstahallen är platsen för duellskytteseriens sista fyra omgångar med start den lördagen den 22 januari. Har du inte fått plats än till omgång 3 så hör av dig till Henry Joona på tfn 070 - 600 05 24 eller e-post: henry.joona@bredband.net .

 

LYCKA TILL!

 


Duellskytteseriens andra omgång i Danicahallen


Jan Nee - Lidingö Ssk:s allt-i-allo - skickade ut resultaten.


Stabilitet, riktning, timing och fingerspetskänsla behövs ...
... samt massor av träning!


Lidingös pistolbana har bra skydd mot heta hylsor!


- Tveksamt!    Sa Caroline Carlström och tog fram tolken.


JO DÅ - INNE!   Sa Carolin.
MAN TACKAR!  Sa Kjell Eriksson och log!


Jenny Rosén från Össeby "tar duellserien som fältskjutningträning!"


Bosse, Kerstin, Monica och Per kom ända från Södertälje.


Bäst på DUELL 2 var Jim Forsberg, Rosersberg, med 292 poäng.

FARSTAHALLEN NÄSTA!