ENATRÄFFEN

Alltid lika populär!
 
Publicerat 2012-10-30 (av Peter Siegel)

 

ENATRÄFFEN är inte bara populär i Uppsalakretsen, även många Stockholmare åker gärna till Snedens Skyttecenter i Enköping för att pröva lyckan! I år var det alltså en ”08:a” som blev bästa skytt totalt – nämligen Thomas ”världens bästa” Karlsson från Salems Pk. Näst bäst blev den i Skyttesverige inte helt okände Roger Björkman och trea blev Hans Granath, Västerås.

Stålande väder kännetecknade årets poängfältskjutning Enaträffen och banläggaren hade tydligen valt en svårighetsgrad så att även skyttarna i klass 1 och 2 kunde åka hem nöjda. Eliten i klass 3 fick skjuta mycket centrerad för att nå högsta möjliga poäng i särskiljningsmålen och därmed kunna vinna sina vapengrupper. Att skjuta fullt, 73 poäng, var en förutsättning och hela 299 starter genomfördes!

I vapengrupp A sköt Roger Björkman bäst, dvs. fullt 73 p med 39 särskiljningspoäng, tvåa blev Peter Berg, Oxelösund, fullt med 34 p och trea blev Hans Granath, Västerås, med en bom och 43 poäng.

I vgrp B sköt Thomas Karlsson ensamt fullt, totalt alltså 73 poäng i poängfältskjutningen och 31 p i särskiljning, följd av hans Granath med 72 p och 43 p i särskiljningsmålen och Robert Råsbo med 72 och 39.

I vgrp C3 slog Linda Svensson alla killar i klassen och blev bäst med en särskiljning på hela 48 poäng! Linda och även några andra duktiga damer brukar nämligen, förutom på mästerskapen, tävla i klass 3 och det är inte första gången att Linda slog alla i denna tuffa klass. Landslagsskytten Linda Svensson kan verkligen mäta sig med de allra duktigaste skyttarna i landet!

Thomas Karlsson som lyckades skjuta full tre gånger tilldelades därför Pk Enas eftertraktade titel ENATRÄFFENS BÄSTA SKYTT!

Man får gratulera!

Silverträffen i Sala nästa!

 
På Snedens Skyttecenter finns skjutbanor för alla slags skyttar!


Upprop fält sker framför den snygga och rymliga klubbstugan!
 

Som vanligt deltog många skyttar från Uppsalakretsen, men ...


... i år blev en Stockholmare ENATRÄFFENS bästa skytt!
Thomas "världens bästa" Karlsson.
 

Sedan ställdes skyltarna undan igen till nästa år.
Välkomna igen på ENATRÄFFEN 2013 i Enköping!