LIVLINAN
Årets sista standardmedaljer i precision!
 
Publicerat 2012-10-21 (av Peter Siegel)

 

Var man inte Riksmästare i precision före den 20 oktober 2012 så fick man ändå chansen att erövra standardmedaljer på årets sista kretsprecision. Idén att arrangera en sen precisionstävling på året kom från Katarina Psf:s styrelsemedlem Susanne Larsson. Susanne är en riktig eldsjäl och djupt engagerad i skyttesporten, hon sitter bl.a. även i kretsstyrelsen och ÖSM-kommittén.

-       Synd om dom skyttar som av ett eller annat skäl inte har fått ihop sina tre poäng för att kunna starta på nästa års SM. Man borde ge dom an chans till! 

Menade Susanne och anordnade med hjälp av sina klubbkamrater Stockholms sista precisionstävling.

Sagt och gjort! Tävlingen uppskattades mycket, även om det var lite grått och ibland lite regn, för det blev sammanlagt hela 105 starter – ett ganska bra antal i dessa höstliga älgjaktstider. Speciellt roligt var att det kom så många damer! Bara från Salems Pk var det hela sju (7!) glada och ”laddade” tjejer och sammanlagt blev det ca ett tjugotal.

En av dessa duktiga kvinnor, Maria Prandl-Norrgård fån Salems Pk, sköt tävlingens högsta resultat, 290 poäng i vapengrupp C, och vann även vgrp B med godkända 280 poäng. I vapengrupp A segrade Mats Malmlind med 279 poäng. I lite med gynnsammare väder hade poängen säkert varit något högre, men det var i alla fall hela 35 skyttar som fick standardmedaljer i silver och brons och det var ju det som var meningen!

Nu återstår bara några fältskjutningar som i Linköping, Enköping och Sala, plus Katarina Psf:s och Grödinges ”HACKSJÖMÖRKRET” lördagen den 24 november 2012. En rolig mörkerfältskjutning som man inte borde missa!

Efter det kommer bara årets sista utgåva av tidningen NATIONELLT PISTOLSKYTTE, samt jultomten!

 
Kretsprecision på Hacksjöbanan den 20 okt 2012.


Sju glada damer från Salems Pk var riktigt "laddade"!


Ammi Frånberg hade sin supporter ZODUR med sig!


Vincent Ehrlund, 1 år, var den yngste supportern på LIVLINAN 2012.Maria Prandl-Norrgård, Salem, sköt bäst av all skyttar - 290 poäng!


HANDEN OPEN vinnaren Per Qvarnström var också på plats förstås!


Katarinas kvinnliga funktionärer Maud & Anne-Mari noterade resultat.


Maria Prandl-Norrgård vann även vgrp B med sin Manhurin .32!


Gun-Britt Lindskog, Lövsta, sätter upp en ny spegel.


Adam Stöm, Handen, sköt 50 ...


... det gjorde även Mats Mehlqvist, Gustavsberg,
som fick spegeln signerad av skjutledaren Susanne Larsson!

 
Alexandra Forsman, ACPK, hade sin I Phone som "kikartillsats"!


En I Phone kan tydligen "ALLT"!         Även visa poängen man har skjutit!Paula Janver sålde även varma smörgåsar med trattkantareller á la cremé!


Tony Lundberg satte blixtsnabbt upp resultaten efter varje skjutlag
och ska vara på plats igen på HACKSJÖMÖRKRET den 24 november 2012!