LYCKTRÄFFEN 2013

med lyckonumret 247
 

Publicerat 2013-09-04 (av Peter Siegel)

 

Även om man inte lyckas så bra i precisionstävlingen LYCKTRÄFFEN på Grimsta så har man ändå en stor chans att vinna en större summa pengar. Det lottas nämligen ut ett lyckonummer mellan siffrorna 200 och 300 och den som prickar det precis eller kommer närmast får 10 % av startavgifterna.

 

Kunimichi ”Kuni” Watanabe kanske inte var så nöjd med sina 248 poäng i C1, men han kom närmast lyckonumret 247 och fick hela potten ensamt. Den trevlige japanen, som skjuter för Grödinge Psk, fick därmed ett bra ”plåster på såret”.

 

Mats Marmlind från Elitskyttesällskapet gick det däremot riktigt bra för i själva tävlingen! Mats vann både vapengrupp A och vgrp B, samt kom på andra plats i C. Vinnaren i vgrp C blev Lennart Rehnström, Stockholmspolisen.

 

En skytt som måste nämnas är Layth Garabet från Grödinge Psk som sköt 280 poäng i klassen A2, vilket var bara 1 poäng sämre än vinnaren i klass 3. Även Mathias Kunto från Mälarhöjdens Pistolskyttar som tävlar i klass 1 lyckades mycket bra med sina 280 poäng. Ett strålande resultat för en klass 1-skytt! Mats Johannesson, Katarina Psf, sköt också 280 poäng och vann klass C2.

 

Nästa precisionstävling på Grimsta är ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN den 7 och 8 september 2013. Ni har väl anmält er?

 

 
Mats Marmlind var bäst i både vgrp A och B, samt kom på andra plats i C.


Lennart Rehnström vann vgrp C
med Lyckträffens högsta resultat, 287 poäng!


Snart kommer kommandot - LADDA ...


... och skjutledarens - EEELD!


Så här ska det se ut - 50 med 4 innertior i vgrp B!


Även en "blind höna" (eller artikelförfattare) kan "hitta kornet" någon gång!


Noggrann markering på banan, Leif Mihkelsaar kritar.


Pärmen går till sekretariatet och poängen skrivs in i datorns resultatlista!