Sagolika Sunne nästa!

 

Publicerat 2014-07-15 (av Peter Siegel)

 

Nästa Svenska Mästerskap i Pistol går i Sunne i vackra Värmeland den 2 – 5 juli 2015. Sunne är en av Sveriges största turist- och konferensorter med mer än 1 500 bäddar från hotell till stuga. Det är dock bäst att boka rum nu redan. Närmast tävlingscentrum, vid skidstadion i Sunne, ligger Quality Hotel Selma Lagerlöv och det lite dyrare och fashionabla Selma Spa +.

 

På uppdrag av Svenska pistolskytteförbundet bjuder Värmlands pistolskyttekrets tillsammans med pistolskyttekretsarna i Västgöta-Dal och Örebro in landets skyttar till Sunne för att göra upp om 2015 års Svenska Mästerskapen i Fältskytte och precision.

 

Dagen innan Pistol-SM i Sunne, onsdagen den 1 juli 2015, arrangeras SM i Militär Snabbmatch på Sörmon i Karlstad! Där finns 50 platser med duellställ i skjuthall, samt 20 platser utomhus. Man kan alltså skjuta detta SM i MIL SNABB i Karlstad först och sedan åka vidare till Pistol-SM i Sunne.

 

Fältskjutningen kommer att genomföras på en tillfällig anlagd bana i terrängen bakom Selma Spa+ med gångavstånd till både TC och Sunnes centrum. Terrängen är omväxlande och följer i stort de träningsspår som finns! Ungefär som på förra SM i Sunne år 2007.  

 

Precisionsskjutningen kommer att genomföras i Fryksdalen Pk:s skjuthallar vid Skyttecentrum i Bergskog, ca 5 km öster om Sunne centrum.

 

Vid uppvisandet av Pistolskyttekortet erhåller deltagarna 10 % rabatt i alla butiker som har satt upp en bild på Pistolskyttekortet. Dessutom 10 % på en guidad tur på Selma Lagerlövs gård Mårbacka, samt på Rottneros Park. Man får dock hoppas att vädret är mycket bättre nästa år än på SM 2007 som gick till historien som ”Det SM:et i regn och lera”. Fast det är roligt nu – när man blickar tillbaka!

 

Information om SM 2015 kommer att finnas på www.krets.se/sm2015.html .

Facebook: PistolSM 2015 .

 

LYCKA TILL!


 

Så här vackert skulle vädret bli 2007 ...

... men, så här blev det! Simfötter behövdes!
Men vi hoppas på sommar och sol på SM 2015!

 

Väl mött i Sunne!