BARA 50
räknas i UPPLANDS VÄSBY!

 
Publicerat 2015-06-14 (av Peter Siegel)
 

 Skjut 50 och du får vinst och applåder direkt! 49 är ett ”misslyckande”! Detta gör precisionstävlingen i Upplands Väsby extra spännande. Åtta skyttar lyckades dock med konststycket och gick hem lite rikare!

 

4000 kronor betalade Upplands Väsby ut i år till åtta deltagare som sköt en 50-poängare var mot förra årets ”sju lyckliga skyttar”. Generöst kan man tycka, men det är trots allt ingen dålig affär för klubben för man fick in 19 000 kronor på 190 starter och ca 40 % ska gå tillbaka till skyttarna i prispengar, vilket motsvarar 7600 kronor. Det kan dock hända någon gång att det är många fler som lyckas skjuta 50, för i år var det hela trettiosju (37!) 49 poängare! Men NÄRA skjuter ingen 500-lapp! Det inte troligt att det någonsin blir en ”förlustaffär” och klubbens kassör kan nog sova lugnt!

 

De som lyckades var Anders Ruck, Tidaholms PSK; Mårten Hedberg, Håtuna Pistol- Och Ssk, Mattias Hällgren, Pk Svea Ing 1; Lars-Erik Myrberg, Transtrands Skf Pistolsektion; Mattias Thunstedt, Stockholmspolisens SF; Mathias Kunto, Mälarhöjdens Pistolskyttar; Magnus Malmlund, Lidingö SSK och sist men inte minst Annika Almstrand, Göteborgs Pistol- och Sportskytteklubb.

 

De som inte sköt 50 hade i alla fall underbart vackert väder denna lördag den 13 juni 2015. Samma dag som prins Carl Philip gifte sig med Sofia Hellqvist.

 

Kretsnytt gratulerar brudparet,

samt de duktiga skyttarna på tävlingen 500-lappen i Upplands Väsby!

 


Snart dags att inta skjutplatserna i Upplands Väsbys stora hall!


Skjutledaren Johan Haques delade ut 500-Lappar "till höger och till vänster"!


Anders Ruck sköt dagens första 50-poängare!     Kamraterna jublar och applåderar!


Mattias Hällgren började med 50 i vgrp B och vann till slut med 291 poäng!


Några fler fullträffar?


Ja visst!
Annika Almstrand omgiven av Mårten Hedberg och Mattias Thunstedt.


Även Magnus Malmlund och Mathias Kunto gick hem rikare!


Sekretariatet var snabbt, en resultatlista låg på nätet direkt efter 500-Lappen!

Nästa precisionstävling arrangeras på årets SM i Sunne! 
LYCKA TILL!