TOPPRESULTAT
på Lövsta
 

  Publicerat 2015-08-24 (av Peter Siegel)
 

Storfavoriten Morgan Johansson, Mälarhöjdens Ps, som leder rankinglistan i Stockholm, bevisade igen sin skjutskicklighet. Med utmärkta resultat på 293 poäng i vgrp A och 292 i C tog han hem segern i dessa båda vapengrupperna! Mattias Hällgren, Pk SVEA Ing 1, vann vgrp B med 287 poäng. Som mästerskytt får Morgan Johansson nu säkert ställa sin bil på den reserverade platsen för mästare precis vid ingången till Lövstas skjuthall.

 

Många av Stockholms topprankade elitskyttar fanns på plats på Lövstas kretsprecision 2015. Skyttar som Morgan Johansson, Mattias Hällgren, Mats Marmlind, Mathias Kunto och Jim Forsberg, för att nämna några, kämpade om topp-placeringarna i de tre vapengrupperna.

 

Morgan Johansson, vann ÖA med hela 293 poäng, ett utomordentligt bra resultat, nästan 49 i snitt. På andra plats kom Mats Marmlind med 289 p och Mattias Hällgren med 286 poäng, båda tävlar för Pk SVEA Ing 1 i Södertälje.

 

Mattias Hällgren segrade i vgrp B med 287 poäng, följd av Mats Marmlind, 286, och Morgan Johansson, 284 poäng.

 

I vapengrupp C slog Morgan Johansson till igen och vann med 292 poäng. Mikael Bjarneskans, Uppl. Väsby, blev tvåa med 288 poäng. Även Mats Marmlind hade 288 p., men sämre sista serie.

 

God stämning kännetecknar alltid Lövstas kretstävling och det strålande vädret bidrog till det ytterligare. Det enda som saknades i år var den jättegoda och berömda ”Toast Lövsta” i serveringen. Vi får se hur det blir med det nästa år?

 

 

Nästa precisionstävling är SVEASKOTTET på Almnäs den 29 augusti 2015!

 


Kanonväder och ...


 ... kanonresultat av vinnarna!


- Hoppas husse skjuter bra och kommer tillbaka snart!
Tyckte dessa långhåriga supportrar.


! Coole Morgan Johansson vann A med 293 och C med 292 poäng !


Mattias Hällgren sköt inte 50, men vann vgrp B ändå!


Mats Marmlind sköt 50 och blev tvåa både i A och B, samt trea i C.


Artikelförfattaren sköt 50 i sista serien i B och lyckades att bli plåtad tillsammans med eliten.


Alla resultat registrerades av Lövstas mästerskytt Pelle Carlsson som önskar
VÄLKOMNA TILLBAKA till KRETSMÄSTERSKAPET i REVOLVER
på Lövsta den 4 oktober 2015.