Spännande lagtävlingar
runt om i Stockholm!
 

 Publicerat 2015-04-15 (av Peter Siegel)
 

Stockholms årliga och roliga lagtävlingar i olika divisioner har kommit igång igen. Fyramannalag från en mängd föreningar åker till främmande skjutbanor och möter andra klubbars lag. Som en rolig och gemytlig avslutning efter matchen bjuder hemmalaget alltid på kaffe och bullar i klubbstugan!

 

Katarina Psf:s och Ballongbergets fyramannalag (med reserver) möttes på Hacksjöbanan för årets första match i Stockholmsserien. Man skjuter fyra serier. De olika lagen har både hemmamatcher och bortamatcher och det är alltid lika kul att få tävla på andra klubbars banor och möta skyttar som man kanske inte har träffat förr. Det bästa av allt är dock den sociala samvaron skyttarna emellan efter avslutad match. Kaffe, bullar och eftersnack är den perfekta avslutningen!

 

Ballongbergets lag fick denna gång hurra för Katarina, som vann matchen med 732 mot 701 poäng.

Ni får ta revansch och slå alla andra lag i vår division! Sa Katarinaskyttarna skämtsamt!  Bara ni inte slår oss! Rolig och kamratlig är tonen mellan lagen, precis som det ska vara!

 

Och nu väntar man med spänning på match nummer två!

 

 
Katarina Psf (vä) och Ballongberget sköt sin första match på Hacksjön.Hur gick det?     Spridda skurar?OK!    48 är helt godkänt!Katarinas lagledare Kjell Brink fyllde i resultaten!Solen gick ner över skjutbanan och det två lagen drack kaffe i klubbstugan.