Publicerat 2016-01-19 (av Peter Siegel)

Joackim Norberg
Bäst i andra omgången!

 

 Joackim Norberg sköt bäst av alla i snabbskytteseriens andra omgång på Lidingö. Jocke sköt även det näst bästa resultatet på 287 poäng och vann därmed både ÖC och C3!

 

Tre 50-poängare, två 49:or, samt en ”dålig” serie på 47 poäng resulterade i totalt hela 295 poäng. En mycket bra prestation av denne duktige och sympatiske pistolskytt som många andra bara kan drömma om!

 

Morgan Johansson, som ledde Stockholms rankinglista i precision 2015, sköt bäst i A3 och Mattias Sand var bäst i vapengrupp B. Samtliga tre vinnare tävlar för Atlas Copco Pk. ACPK:s duktiga skyttar har vunnit många titlar och medaljer på olika mästerskap, nationellt och i sportskytte, under de senaste tre decennier.

 

Bästa dam var Liselott Såmark som sköt 281 poäng i ÖC och 272 i D3. Liselott kan dock bättre än så som man har sett på många tidigare tävlingar.

 

Michaela Jansson från Håtuna var tyvärr enda junioren. Michaela sköt 257 poäng med en nyköpt Hämmerli 280. Lite mer träning med nya vapnet och hon kommer höja sina poäng ordentligt.

 

Alla andra, som inte fick några standardmedaljer denna gång, får hoppas att det går bättre i tredje omgången lördagen den 23 januari!

 


VÄLKOMNA! Betalning och vapenkontroll först! Cash eller kort går bra!
Sa Ulf Persson och bockade av alla föranmälda skyttar.


En provserie + 6 tävlingsserier.


Tavlorna vänder - lyft snabbt, sikta i mitten och krama inom 3 sekunder!


Bäst på seriematch 2: Joackim Norberg – 50, 49, 47, 50, 50, 49: hela 295 poäng!