”TOMTEN”
med den perfekta julklappen!


Publicerat 2016-12-07 (av Peter Siegel)
 

Vem är tomten som har den perfekta julklappen för pistolskyttar i sin säck? Känns han igen? Om inte så läs vidare!

 

Olympiamästaren Ragnar Skanåker, en av världens bästa pistolskyttar, har deltagit i sju OS under 28 år och erövrat fyra OS-medaljer. ”Ragge” skjuter inte bara bra, han kan också förklara hur man gör! I hans senaste bok om ”pistolskyttets hemligheter”, som kom ut hösten 2016, beskriver han hur man kan bli en skytt på toppnivå.

 

Boken ”Bemästra pistolskytte”, som även finns på engelska, handlar om grundläggande principer, olika skyttegrenar godkända av både ISSF och Svenska Pistolskytteförbundet, samt medicinsk vetenskap angående pistolskytte och kanske det allra viktigaste – träning och tävling.

 

Ragnar säger i en exklusiv intervju med kretsnytt: - Pistolskytte är en fantastisk sport och du kan skjuta långt upp i åldern! Om man tar de råd som presenteras i min nya bok kommer man garanterad bli en bättre skytt! ALLA kan bli det, det enda som behövs är hårt arbete. De som bara vill ha en rolig och spännande hobby, men vill prestera bra, har förstås också stor nytta av boken!

 

Min egen uppfattning om ”Bemästra pistolskyttet” är att det inte har funnits en så bra och utförlig bok på svenska hittills och inte heller på engelska. Följer man instruktionerna så är de en stor fördel på vägen att bli en elitskytt. Boken är också den bästa julklappen för en skytt på väg upp i skytteklasserna.

 

”Bemästra pistolskyttet” beställa man genom att sätta in 379: - kronor på pg-konto 5361-0085. Vid snabb beställning har man chansen att även få boken ”Nio OS – nästan” som bonus. Det finns dock bara några kvar. Glöm inte att skriva namn & adress!

 

TREVLIG LÄSNING!

 


Det är klart att det är HAN …


… som har den perfekta julklappen för alla pistolskyttar!