Pelle Carlsson
bäst i omgång 5!

 
Publicerat 2017-02-13 (av Peter Siegel)
 

I femte omgången av Lidingös Snabbskytteserie så blev det ett riktigt bra resultat. Hela 296 poäng med 12 kryss sköt Pelle Carlsson från Lövsta Skf. Det bästa resultatet hittills i 2017 års snabbskytteserie. Kan någon slå det i omgång 6?

 

49, 49, 50, 49, 50 och 49 poäng, hela 296 poäng totalt och därmed årets bästa resultat hittills sköt sportskytten Per ”Pelle” Carlsson från Lövsta Skf i vapengrupp C2. Ett ganska svårslaget resultat för de flesta. Pelle sköt också tävlingens näst högsta resultat på 288 poäng i vgrp B2 och blev därmed bästa skytt totalt i denna omgång. Klassindelningen i snabbskytte bestäms efter i vilken klass man tävlar i precision och eftersom Pelle mest tävlade i sportskytte så tävlar han i klass 2. Lite snopet att en sådan toppskytt kan ligga i klass 2, men sådana är reglarna.

 

Ronnie Hellströms resultat och seger på 286 p. i vgrp C3 var också bra, men låg ändå hela 10 poäng under Pelle Carlssons toppresultat i finkaliber. Ronnie bevisade dock att han är kapabel att skjuta höga och jämna siffror genom sitt resultat på 285 poäng i ÖC.

 

En omgång är kvar nu, den sjätte och sista. Efter det får man fram totalvinnarna i varje vapengrupp och skytteklass. Det gäller för dem som inte har skjutit 5 omgångar än att prestera bra för att höja sina totalresultat. Kan någon överträffa 296 poäng?

LYCKA TILL!  

 


Lidingös bästa skytt, Magnus Malmlund, var skjutledare.


”TUFFT MED GROVT!”
En kraftig rekyl lyfter pistolen och hylsan flyger iväg!


Vad blev det den här gången?


NÄSTAN! Sa Lars Adsjö och makan Kickie gratulerade honom till 49 poäng med två X!


Synd! Det kunde lätt ha blivit 50!


Även Kickie ”sköt skarpt”!


Happy Valentine!
Önskar artikelförfattaren alla deltagare på Lidingö