Öppet hus i Västberga

Publicerad  07-03-04


Det var öppet hus i nya skjuthallen ”The Target” i Västberga i Stockholm.

Bröderna Björn och Lars Nyberg bjöd in alla nyfikna skyttar att ta sig en titt på anläggningen. Än så länge dock bara halva anläggningen, då avdelningen för tjänsteskjutningar av olika anledningar är försenat.

 Huvudhallen med lobbyn, cafeterian, toaletter, omklädningsrum och vapenkassun är nu färdigt inredda, dock ej skjuthallen för tjänsteskjutningar.
Företagsskytte och även civilt skytte kan dock komma igång nu och nyfikna pistolskyttar samlades därför på The Target den 24 och 25 februari, 2007 för inspektion av banan.
Ljust, fräscht och trevligt var de allmänna omdömena. Från salongen kan man se in i hela hallen som har 19 skjutplatser med transportabla tavlor. Detta gör att träningstiden blir effektivare genom att markering kan ske individuellt.

 Björn & Lars hoppas nu att även den andra delen av banan färdigställs snart och att utbildningen av livvakter och tjänsteskyttar också kan komma igång. Det är väl där de största inkomsterna genereras för att den flotta skytteanläggningen ska bli lönsam och kan bära sig i längden.

Foto: Björn & Lars Nyberg bjöd in till Öppet hus på The Target

Av PETER SIEGEL  2007-02-27

siegel.peter@telia.com